090430

Hejjsaan!
Idag var det skolan , fick sluta typ 30 minuter tidigaaare.
Så kickadee jag & Amanda & Audrey till Amandas pappas kontor,
och hämtade pengar åt Amanda,
Sedan stack vi till LIIIISSSEEBEEERG!
Ja, det va INGEN kö alls till guldpass grejjen.
Så tog vi bild & börja ååka massor,
Blev så jäävla blöt i flumeriide! :o
Aja, nu ska jag läsa andra bloggar.

Puss ♥

090429

hejjsaaan!
jag har ju haft datorförbjud. Så jag har inte haft möjlighet att logga in på bloggen eller så.
Så jag fick vara lite idag, så jag skyndade mig att blogga.
Ja idag, har varit en vanlig skoldag. Habib var inte i skolan idag, så det va roligt , men saknade honom as mkt.
Hade no hela dagen! Riktigt jobbigt, sen joggade vi i mossen med klassen, lyckades jogga 5.5 km! :)
Så på typ 2 joggningsdagar har jag joggat totaaalt 1,1 mil! :) Wiihoo. Ajja, nu ska jag börja göra ordning mig, och platta håret. Imorgon ska jag skaffa guldpass. Och då ska jag ha RAAAKT hår . Och ja, så efter skolan kickaaar jag ner till Liseberg med 7 andra kompisar. Sen kanske vi träffar Mardin & andra. Skojj skojj .
Aja , nu ska jag börja platta håret ,
Bloggar kanske imorgon?
Puss ♥

090428

Ursäkta, för dålig uppdatering. Men jag har haft väldigt många läxor, och så har jag haft datorförbjud.
Igår gjorde jag inte så mycket, förutom skolan. Och idag var det vädligt roligt , för Amanda Z kom på rasten till vår skola med andra. Vi hade väldigt kul! Sen släppte Thom vår lärare oss väldigt sent till franskan, då kom jag + 2 andra försent! Inte första gången heller. Gud blir så trött att han alltid ska släppa oss försent. Ja, 7orna hade ngn slags "fjortisdag" haha, ja så alla var klädda som "fjortisar", roligt för alla skrek massa saker. Och så fick vi se hur de var när de va så kallade fjortisar. Efter skolan , så stressade jag upp till hållplatsen för att Amanda väntade på mig! Hon sa kom klockan 2. Och ja , jag slutade  så jag fick streeesssa!


Så var redan Farid där, så var jag lite med de, så kom några andra, och sen skulle Amanda ha lektion. Så jag gick tillbaka till skolan! Och träffade massa andra. Sedan gick alla runt , sen stack vi mto hållplatsen så började jag åka hemåt. Och nu sitter jag här och håller på göra en jävla läxa om en film som vi har sett , och det är itne vilken film som helst , utan TERMINATOR 2. Gud, jag förstår mig inte på de som älskar den filmen.
Juste , vi har gjort såna filmer med en regissör, fast såna mini-filmer, och gissa vad? De ska visas upp i Draken! Snacka om pinsamt? Det kommer vara massa andra skolor. Gud, var pinsamt.

Men nu ska jag gå fortsätta med min tråka Terminator läxa...

Kramaar ! ♥

Columbus Short = Snygg! :)

Hallooojsan :)
Idag var jag på cheerleadingen, vi var inte alls många idag! Men det va riktigt kul idag!
Vi byggde , så fick jag göra en Hang drill. Riktigt bra var det. Jag har ju gjort de förut men idag var jag riktigt duktig tycker jag. Och alla va så himla duktiga idag. Efter det gick jag hem & duschade. Och bara slappade. Riktigt mysigt. Sedan tittade jag pp e nfilm som heter " Stomp The Yard " . Den va grymt bra. Så jag poppade popcorn & hade godis .Och bara hade det mysigt. Mamma kom nyss hem & berättade att jag skulle kunna få jobba hos min mammas kompis. Han är väldigt snäll. Och då tjänar jag ungefär 200 spänn per dag !! Wiiihoo!

Ajja, nu ska jag inte blogga mer.
Ni får ha det så bra

Chloé ♥
Är inte han jävligt snygg? ;o


Ja, det var den grymma filmen som jag sååg ! Den måste ni verkligen se.

Vad tycker du om klänningen?

Good Morning ,
Det är rätt tidgigt. Men jag ska ju på cheerleadingen idag. Så jag ska fixa mig  sånt innan och så ska jag ringa Asta .
Snart är det sommar och snart är det lov! Äntligen. Den här sommaren ska jag på en väldigt stor fest, typ konfermations fest fast väldigt annolunda inom judendomen. Så han har bjudit 400 personner. Och då behöver jag en fin klänning, skor , och accessoarer . Så jag ska vara väldigt fin tycker jag. Så jag har letat efter klänningar. Och den här tyckte jag såg bra ut? Men jag vet inte, kanske inte riktigt fin på mig? Ja, så ni får kommentera och säga vad ni tycker. Annars letar jag i Frankrike.
Nu ska jag gå och äta frukost!
Stora kramaaar ifrån lilla mig. ♥

Two Tone Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM

Hello!

Helluuu,
Idag har nog varit en av de tråkigaste dagarna på läääänge.
Vaknade klockan 8! På grund av att jag fick sms av Lil Amanda. Hehe.
Ja idag är det ju Liseberg öppningen, så jag hade inte riktigt frågat om pengar för att gå dit,
Så jag försökte få min mamma att tycka synd om mig , genom att säga att ALLA mina kompisar ska dit. Haha.
Men min mamma sa att jag kunde gå någon annan dag och då köpa guldpass.
Ja, så istället för Liseberg erbjöd hon att köpa kläder & massa. Men jag orkade verkligen inte gå till stan. Så jag har varit hemma hela dagen, eller jag var ute i 20 minuter & gick runt. Ja , och när jag har tråkigt då små äter jag. Så jag har ätit väldigt mycker vindruvor. Och jordgubbar & glass! Och varit på datorn nästan hela dagen, och lyssnat på musik i några timmar. OCh så ja, så har min bror gått till ngn kompis, så skönt att vara hemma ensam lite. Eftersom mamma jobbar. Och nu är hon På Avalon restaurang med några vänner. Jag har inte ätit godis på 2 dagar nu . Riktigt stolt är jag över mig själv!
Nej nu ska jag gå och fixa mig lite, kanske går ut med Carro ikväll , runt 6 tiden.

Ha en undeerbar dag i det fina vädret ! ♥

HEJJSAAN

Ja, väldigt upptagen är jag. Har haft många läxor o sånt.
Igår var vi ute & jjoggae med klassen , jag lyckades jogga 5.5 km! :)
Väldigt nöjd blev jag.
Jag har fått bilderna av Lil Amanda, så de kan jag väll lägga ut?
Idag kanske Asta ska komma hem till mig.
Då ska vi försöka få sålt idrottsrabbatterna :D
Nej nu ska jag gå & duscha . :)

Kram ♥

Bilderna är ifrån Torsdags,

Ja, underbart väder , och underbar dag med Lil Amanda.

lil Amanda = roliiig ;D

Konichiiiiiiiwaa xd

Idag hade vi 2 prov, elr a min lärare säger att det är prov! Så då är det prov, den ena va om engelska, det gick ganska bra ...? Och den andra om geografi den kändes väldigt bra... Fast liite osäker blev jag ändå. Ja, så tittade vi på en action film idag, och gissa vilken " Teterminators 2 " elr hur man stavar. Gud vilken tråkig film. Bara handlar om robotar! Usch! Efter det så åktre jag och andra kompisar till Isgr och väntade på Amanda & Mardin & alla de andra. Ja sen kom de. Riktigt skoj var det. Så var vi i hållplatsen ganska länge. Och ba sattdär och snacka & massa. Kuul. Sen Så bestämde jag att vara med Lil Amanda, längesen jag var med den goa tjejen. Ja, vi gick runt. Och så var vi på mac donlads. Gud Amanda & jag va så missnöjda. Hon är bara för rolig. Sedan gick vi till Body shop. Gud vi provade alla krämer, så våra händer luktade alla slags frukt man kan tänka sig. Hahaha . Ja, sen gick vi till H&m. Gud vilka otrevliga människor.
Så tog vi lite bilder och hade riktigt kuul!
Vi tog lite kort men hon har bara skickat en bild, så den lägger jag uut!

Kraaam ♥Så kul kan vi ha utanför kyyrkan , haha .

tjeeeenaa :D

Bonjouuur ,
Idag var det skolan.
Väldigt tråkigt ... Men jag fick mycket gjort! :)
Aja ,, efter skolan åkte jag hem med Asta & Sarah.
Hem till de alltså , och  vi tittade på Clique - inne till varje pris. Riktigtbra va den.
Sedan tittade vi på tv & var på datorn.

Ja, nu ska jag inte skriva mer. .
Juste på fredag eller lördag ska jag träffa Carolina :)

Kraaam ♥

DAGEEEN.

Hallååå :)
Idag var det väldigt segt.
Imorse hade jag franska, som jag har varje måndag. Så hade vi rast, ganska kul. Aja, efter det hade vi veckoplanering. Riktigt tråkigt! Och vi har blindkarta i geografi varje vecka. Hatar verkligen det. Du får en världsdel & så ska du kunna typ alla länder & huvudstäder och veta vart de ligger. Den här gången är dte NordAmerika. Så ja. Sedan var det lunch den va sådär. Och sedan rast igen, den va ganska roligt. Spelade fotboll med massa då, riktigt längesen jag spelade fotboll på rasten. Efter dte hade vi matte. Så jag jobbade med Amanda, och denna kapitel va om Algebra. Det är så jävla tråkigt! Men vi gjorde 43 uppgifter. Riktigt bra så vi är snart klar med kapitlet. Sen hade vi engelska. Det va sådär. Och tom våranlärare hade tydligen sagt i klassrummet " Shut the fucking up " hahahaha. Efter det gick jag och några andra till 4-gott. Så köpte jag drickaaaa. Och Kalongo köpte en godispåse med bara center i. Och det första jag tänkte på va då Amanda Z & Mardin & Ibra. När jag hade en gång godis i en godis påse, så hade jag gömt godiset för att de inte skulle ta. Så hittade de mitt lilla gömställe. Så de tog godispåsen och tog allt godis. Och det låg såklart Center i, så det blev helt mosat och äckligt. hahaha men Mardin var riktigt nöjd att han hade lyckat ta godis.
Aja,
Nu ska jag titta på en film med mamma! :)
Puss ♥

Juste imon kommer Asta nog hem till mig så ska vi titta på film & myyysa :)

cheeeeeeeerleading!

Väldigt skoj på cheerleadingen idag.
Elr det va ganska då . Men jag va topp , en sån i luften. Fyfan va läskigt det va denna gången, jag skulle va en sån där som hon längst upp till vänster! Gud va läskigt. :o
Ajja , nu ska jag titta på tv med mamma xd,
Puss puss, kanske bloggar mer sen elr imon.


hej

Hejjsan!
Det blir inte så mycket bilder.
för min kamera är sönder och asta tog inte med sig sin kamera... Inatt sov jga över hos Asta , hos hennes pappa som bor i kortedala. Riktigt mysigt var det! Och idag var vi hemma hos mig. Och åt en väldigt god sallad :)
Sen gick vi ut till slottskogen och solade och gud vad vi skämde ut oss. HHAHAHAHA. vi gjrode knäppa saker. Så nu har asta gått hem. Och nu ska jag gå & hyra en film, funderar på om jag ska hyra " Stomp the yard & Inne till varje pris :) "
Ajja puss (L)

Hejjsan

Heej!
Idag va vi på chalmers hela dagne, och snackade om dna och sånt. Jag tänkte in prata om det mer. Utan om bråket som hände mot kullaviks skolan!

2 Tjejer glor på orr hela tiden, så sen orkar vi inte mer att de ska titta snett och massa .

Jag ; Vad vill ni?
Julia ( en av tjejerna ) ; Öh inget ? / tittar sneett /
angela ; HAR NI INGEN TV HEMMA ELR ? ! HAR NI INTE RÅD MED DE ELR? :S
Ida ( andra tjejen ) ; jo det har vi , orkar inte med töntar.
Jag; AHHAHAHAHHAH töntar? Och det ska komma ifrån dig? Sorry vi har inte tid med wannabe fjortisar ;) , ser du angela de har inte råd med tv, hur fan ska de ha råd med spegel då? det är dräför de ser helt fucked up ut!
Sedan går de.

Sedan när alal äter i en jättestor matsal.
Så ser vi hru de viskar till massa killar.

En av de killarna komemr till vårt bord

Killen; Varför är ni kaxiga mot ida & julia?
Jag; Låt oss? Stör det dig eller? :S
Kalongo; GÅ & SÄTT DIG FATTAR DU!
Killen; Va inte kaxiga 
Jag & angela ; Vad ska hända om vi är de?
killen går.

Sen kommer habib, och tittar snett & massa.

Sedan efetr dte
Så en annan av de killarna typ dennis.
Tittar väldigt snett på farid.
Så farid flippar självklart ut.

farid; Varför tittar du på mgi , kolla bort.
Dennis; HÅLL KÄFTEN JAG TITTAR ITTE ENS PÅ DIG
Farid slår han
GHan slår tbx .
Habiob ; Nu fan kmr du ångra dig,
habib går till killen , och tar honom och säger
Habib ; GÅ & SÄTT DIG , han vill inte
Så habib tar honom och Tarupp han & puttar ner han.

Sedan alal bråka & slog.-

Sedan när allt va slut


Angela kastar Slajm på henne!
Så de kommer i håret %& går inte bort.
Så då anklagar hon mig för de.
Så då kommer hon och axlar mig typ.
Så då tog jag tag i ghenne och putta henne.
När jag skulel gå , spraka hon mig.
då , så vände jag mig om . och sa de där kmr du ångra!
Gick till henne och slog henne & sparka.

Sedan börja hon gråta :S .

Ajja, sen blev de bråk utanför oxå ..

Ajja ska klippa mgi sen , pusshej (L)

Bali Eller Södra frankrike? Eller varför inte båda?

Good morning everyone ! :)

Vaknade rätt tidigt idag. Ja, jag stressade som in i helvetet för cheerleading träningen. Men sen kom jag på att vi inte hade det idag! Så ja. Idag ska jag träffa Celine igen, kulkul. Då startar jag datorn. Och loggar in på facebook. Ja vad ser jag då? Någon som skriver massa saker på chatten. Och det va naturligtvis Pixie! :) Gud va glad jag blev av att chatta lite med henne. Ja, vad kommer ut från sin mun då? " CHLOE VI SKA TILL BALI TILLSAMMANS I ÅÅÅÅR! " . Gud va roligt. Men lite tveksamt...? För vi skulle åka till södra frankrike med familjen. Så jag ska ringa pappa ikväll och fråga om det verkligen är sant. Får hoppas på ett ja. Men om det inte går kommer sommaren vara perfekt i vilket fall som helst. Förra året då va jag på seglarläger , det var riktigt kul! Men jag skulle gärna vilja gå på cheerleading läger. Det verkar askul! Juste jag har blivit liiiite vigare.Jag längtar verkligen till nästa vecka då vi har cheerleading. De får ta och skärpa sig snart! Det va längesen vi hade cheerleading träning. Jag & Asta har tränat ganka mycket på dansen. Kulkul. Och när vi va ute med Denielle träänade vi lite på att hjula haha. Och såna saker.

Klockan är redan 12:40!

nejj nu ska jag gå & duscha.

Puss&kraam.

glad påsk! :)

Först ska jag börja meed att säga glad påsk! :) Ja blev inte så mycket "påskfirande" idag. Så skönt väder ute så jag stack ut klockan 17:00. Och träffade Celine. Gud vad skoj vi hade. Sen träffade Vi Denielle & hennes kompis Zana. Sen stack de. Ja, så jag & Celine gick runt. Och sen blev det riktigt kallt så jag gick hem & bytte om. Så stack jag ut igen. Ja då va jag & Celine sugna på RedBull . Så då köpte vi... Så gick vi runt på fotbollsplanen. Tog kort och massa. Kommer bilder!
Så kom jag hem vid Halv 10.

Igår va väldigt trevligt det med.
Bilder kommer ifrån igår&idag.

Celine kan verkligen hjuula! :)


Fina celine! :)


Ja , riktig lyckad dag !

Hinner inte blogga mer, bloggar mer imon.

puss!

Alohaaa!

Aloha (:
Idag är de ju jätte fint väder! Så jag kanske går ut ngnstan med mamma. Längesen vi gjorde något ihop. Ingen bror denna gången som följer med. Skönt! Vaknade av ljuset imorse... Och kunde inte somna om. Ja, så har jag städat hela rummet. Väldigt stolt är jag. Min brun utan sol som vi la på handen är fortfarande kvar, tyvärr. Ja , som Francine sa, vänta till solen. Det borde vi ha gjort. Men vi skulle bara testa. Igår trodde Dylan att det var chokladsås! Haha. Har inte haft cheerleading träning på 2 veckor!!! Så de ska bli riktigt kul att träffa alla. Träningarna är ALLTID lika roliga. Idag ska jag nog inte gå på stan eller slösa några pengar. Utan jag ska nog vara ute och sola! inte i bikini eller så, för kallt! Utan i linne kanske? Jag är väldigt sugen på Thai mat. Så jag ska fråga mamma om vi kan äta det ikväll. Nej nu ska jag klä på mig och äta frukost. :)

Puss ,,

Bilder kanske kommer vi får se ,

brun utan sol på handen = (N)

Min hand är sååå brun! Gud! Gör inte som jag gjorde,
Att prova brun utan sol på handen. Jag har inte bloggat så mycket idag. Jag är väldigt trött. Vet inte riktigt varför. Så jag bloggar nog mer ikväll.
Kramiisar ! :D

todayy.

hello bloggen! :)

Idag va jag o träffade Celine & Audrey på stan! Jätte mysigt, vi fikade på Espresso House. Jätte gott! :) Gud va roligt vi hade det! Efter de stack vi ner till mac Forum, och va lite där borta. Sen ramla en sladd ur datorn som jag andvände, så hela skärmen släcktes. Gud vad jag blev rädd så jag gick ut ur affären. Och gick inte tillbaka dit.Så gick vi runt lite. Först va typ Celine & Audrey väldigt tysta , lite frånvarande. Så jag bara babblade på o frågade massa fårgor så de skulle prata mer! Men sen börja de va lite flummiga. Ja, sen så gick vi runt lite. Och så bestämde vi oss för att gå till H&M. har inte haft så roligt på länge. Vi spröt massa hårspray runt & glitterspray. Och på håret. Och tittade på läppglans. Ja, sen så såg vi "Brun Utan Sol", ja , vad gjorde jag då? Såklart måste prova allt och pilla allting. Så satte jag på de på min hand & Celine med. Så gick vi ut, och efter 30 min sa vi , men den hära jävla grejjen funkar ju inte! Så gick vi till Grand Parfymerie och testade olika parfymer & mascara. Så hittade vi en mascara som vibrerade varje gång man öppnade de. Väldigt häftigt. Efter 1 timma blev vi inte bruna. Så vi ba usch vilken dålig grej. Sen så gick vi runt i Grand Parfymerie. Och jag testade precis ALLT som jag såg. Vanliga lilla Chloé! Sen stack vi till Gina & Bikbok. Och massa mer affärer. Sedan stack Audrey hem. Så jag & Celine gick till Åhlens. Och satte oss ner vid parfymerie avdelningen. Då kom en sur kassörska och ba " Det här är ingen väntehall " då sa jag " Vi har inte sagt de heller , och vi vet att de inte är en väntehall ". Ja sen gick vi därifrån... Och sedan blev klockan 18:00 Så jag & Celine stack hem. Så vi hade sällskap ändå till Majorna.
Och när jag kommer hem vad har hänt då? Jo min hand är alldeles brun! Jag har försökt tvätta de. Funkade inte! Så då får jag gå runt med en ljus hand & en solbrun hand! Inte snyggt alltså.

Kram,
Bloggar mer sen.

God morning :)

God morning :)

Vaknade runt halv 10.
Satte på mobilen , fick sms av Asta :) hon ville träffas. Men idag kunde hon inte komma hem till mig, så de blev inget. Idag ska jag bara vara hemma och platta håret. Så ska de va raakt inte lockiiiigt! Imon kanske jag ska träffa Alex? Vi får se. Så dåligt väder ute... Jag som tänkte gå ut & Jogga, nu vill jag inte i detta dåliga vädret. Men nu blir de ändrade planer. Jag ska nog hyra film, kanske. Och platta håret samtidigt.
Om någon vill hitta på något idag är de bara att ringa :).

Nää nu ska jag börja platta mitt hår.

Puss, :)

SOLSOLSOL

Solen skiner mot Astas balkong! Nice :)
Som sagt har vi tagit ut datorn på balkongen, och filtar. Så börja Asta lägga filtar på golvet av balkongen, så där låg vi och "solade". Vi har fått lite färg.
Vi va ute på balkongen sedan klockan halv 3. Så har jag & Asta gjort inköpslista. Väldigt många saker vi måste köpa. Men men, Asta ska till skåne imon :(. Hon kommer hem på måndag. Då kommer jag ha de tråkigt utan henne! Aja , någon annan vill kanske hitta på något? Kanske denna veckan eller nästa vecka ska jag kanske klippa mitt hår. jag ska bara toppa det, inget annat. Så ska jag be mamma om frisörskan kan också platta mitt hår. Så de blir trevligt.
På måndag har vi studiedag... Yeeaaah! Jaha , snart ska jag hem. Ska nog vara ute när jag kommer hem. Jag vill ut och jogga. Kanske frågar Ellen om hon kan. Tror inte hon kommer kunna! Annars kanske vi gör de imon. Juste jag MÅSTE städa gaderoben, seriöst jag orkar inte med de.
Nu ska Asta lägga ett inlägg på henne blogg.
Puss!


Läppglanset som jag köptepå H&m :)

Utkast: Hi! ...

Hi!
Nu har vi tagit lite bilder, och så vilel vi vara på Astas balkong med datorn. Så himla mysigt. Fast lite kyligt. Någon på msn bad mig släppa ut mitt hår, så nu kan ni få se. De blir nog den sista gången ni får se mig med lockigt hår! Asta har lagt FLERA lager läppglans. Hon kommer lägga in en bild på de. Lämna gärna en kommentar på hennes blogg ; www.astish.blogg.se , ja så nu e vi på balkongen med filtar & musik. Solen har inte kommit fram ännu. Men vi får hoppas att den kommer snart ! :)

BILDER KOMMER NUU ! :)


idag.

Hej igen (:

Jag skulle träffa Asta på stan, men vi åkte samma buss. Sammanträffande liksom?
Så passade jag på att skrämma henne, hehe! Hon blev väldigt rädd.Sedan gick vi lite till H&m, men sedan blev vi hungriga och stack ner till Kiwi's salladsbar, så jävla gott va de. Så va vi lite på stan , tog bilder. Och jag köpte ett till läppglans! Jag får nu sluta köpa så mycket på ett tag.

Puss bilderna kommer nu!


Astas Sallad !


Min Goda Sallad :)


Jag som inte ville vara med på bild. Längesen jag inte plattade håret! Där är mitt naturliga lockiga hår, Som jag inte alls gillar!

Kram :D

God morgon!

God morgon,

Vaknade runt halv 10. Så ringde Asta, och vi bestämde en plats där vi skulle äta lunch idag. och då tyckte vi att vi skulle äta på Kiwissalladsbar! :) Verkar väldigt trevligt. Jaha, nu har jag duschat och klätt på mig. Och jag har städat rummet! Bilder kommer ifrån idag. Och jag har fått gårdagens bilder, så de kan jag lägga ut nu!

Måste dra,
Puss.


Såhär kul kan vi ha de!Japp, vi är oseriösa!
Haha!

hello

Hello :)

Jag målade aldrig naglarna och gick inte heller ut och städade inte heller min gaderobe! Utan jag bara tittade på tv. dåligt,dåligt. Jag borde nog ha städat lite! Men men, nu orkar jag verkligen inte göra de!

Måste komma ihåg min lista, att-köpa-lista! :)

Tröja på Bikbok.
Jeansshorts.
Kofta på H&M.
Läppglans på Åhlens.
Ballerina skor.
Cheap Monday Jeans.


Puss&Kram

Vååår!

Så varmt ute! Ja, vi va ute väldigt länge. Väldigt härligt va de. :) Efter Mac Forum bestämde vi oss för sätta oss någonstans, så vi satte oss utanför Operan vid Lilla Bommen, och där fanns de väldigt mycket folk , så vi låg ner på konstgräset! Bilder kommer kanske kommer lite senare! Sedan kom jag hem, och vad hade min bror och mamma bakat? Jo , hallonpaj! Seriöst dagen kan inte bli bättre. Den va så himla god. :) . Ikväll tänkte jag kanske städa hela min garderobe!
Det orkar jag verkligen inte med! Men jag få be mamma lite om hjälp? hehe. Och imon kanske jag träffar Asta. Bilder kanske kommer. Jag hade verkligen lagt ut mer bilder om inte min bror hade tagit sönder kameran! Men vi ska nog köpa en ny snart. Så bilder kommer snart! Nej nu ska jag nog måla mina naglar! :)

Bloggar mer sen om jag hinner :)

Dagens klädsel ;


Tröja - BikBok
Jeans Leggings - Gina tricot
Skor - Converse
Diadem - Glitter
Armband - Swarovskiidag,


Heejj ! :D 
Idag har jag köpt tröjan på bikbok. 
Chinos passade mig inte alls! 
Men tröjan ser inte riktigt så som på bilden , 
Så köpte jag en liten grej på åhlens! :D 
Och så köpte jag en Frappino med audrey & Ulrica :D 
Och nu är vi på macforum. 

Pappa åkt nu ,, :( 

Ajja bloggar mer sen. 
Puss 

:)

Hejjheejj! :)
Ursäkta om jag inte har bilder.
Men vi ska nog köpa en ny kamera snart. ( hoppas de ) .
Imon åker pappa tyvärr hem till Paris. :(
Men men, sånt e livet.
Och vi ses ju snart.
På Tisdag träffar jag nog Asta på Stan.
Bilder kanske kommer.
Jag ska nog Köpa tröjan, och om jag har pengar över köper jag chinos! :)
Imon Kanske jag träffar Audrey och ulrica! :D
kulkul.
Vifår se vad vi hittar på.
Puss, bloggar kanske mer sen.
Eller jag ska se på den filem som kommer på tv3 kl 9 :)
Så vi får se om jag orkar blogga mer !
Puss,

Dagen Idag! (:

Hej igen! (:
idag bowlade jag och Dylan och mamma & pappa.
För Dylan har tjatat så mycket om de.
Och efter de var vi på en jättetrevlig restaurang .
De blev inget shoppade idag!
Men så fick jag 200 kr , ba sådär.
Ajja tack för de :)
Jag funderar mellan att köpa ett par chinos från Gina Tricot Eller en tröja ifrån BikBok.
Vad tycker ni att jag ska köpa ?


 

Eller den här?
Puss! :D
KOMMENTERA VAD NI TYCKER ATT JAG SKA KÖPA! (:

igår.

Jag Tänkte att jag skulle börja med bloggen igår men det hann jag inte med.
Igår så åkte pappa , dylan & jag till stan.
Så åt vi på en jätte fin restaurang.
Sen köpte vi lite saker.
Och så mötte vi mamma.
Och vi gick till Avalon hotell och va där och typ beställde cola.
Och det va ju så fint väder! Så de va jätte mycket folk!
Sen så ville pappa gå på bio..
Så vi gick på bio.
Först skulle vi se en action film.
Men jag ville inte.

Dagens köpt igår:
Tighta jeans, Cheap Monday.
Bandana, Cubus.
Halsband, Furetti.
Linne, bikbok.

hhej

Hejj ,
Det här är min nya blogg..
jag pallar inte så mycket mer med bdb.
Men jag kommer ha kvar det men andvända bloggen lite mer kanske.
Här kommer jag berätta lite om kläder vad jag gillar ,
Och lite om vad som händer. :)


Kommenteraa ! (:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0